The 10th Thailand - Japan Symposium 16th January 2024, Hotel Nikko Bangkok, Thailand

MC: Thai FDA

MC: Thai FDA	
Time	
9.30 - 9.35	Video Presentation
(5 min)	"A Decade of Partnership: Advancing Regulatory Excellence for Health and
	Innovation"
9:35 - 9:45	Opening Remarks
(10 min)	Dr. Narong APHIKULVANICH (Secretary-General, Thai FDA), (5 min)
	Dr. FUJIWARA Yasuhiro (Chief Executive, PMDA), (5 min)
9:45 - 9:55	Photo Session
(10 min)	
9:55 - 10:15	(BREAK, 20 min)
10:15 - 11:45	Memorial Session for 10 th Symposium
(90 min)	"Regulation and clinical trials"
	<u>Chair</u>
	1. Ms. Worasuda YOONGTHONG (Director of Medicines Regulation
	Division, Thai FDA)
	2. Mr. KOGA Daisuke (Director, Office of Int'l Regulatory Affairs, MHLW)
	<u>Speakers</u>
	1. Dr. Narong APHIKULVANICH (Secretary-General, Thai FDA), (15 min)
	2. Dr. FUJIWARA Yasuhiro (Chief Executive, PMDA), (15 min)
	3. Professor Thanyawee Puthanakit (Director of CHULA CLINICAL
	RESEARCH CENTER: CHULA CRC, Faculty of Medicine,
	Chulalongkorn University), (15 min)
	4. Dr. NAKAMURA Kenichi (Director, Department of International
	Clinical Development, National Cancer Center), (15 min)
	Q&A (30 min)
11:45 - 12:45	(Lunch BREAK, 60 min)
12:45 - 13:45	Regulatory Update
(60 min)	<u>Speakers</u>
	Mr. Varavoot SERMSINSIRI (Director of Strategy and Planning
	Division, Thai FDA), (20 min)
	2. Dr. TANAKA Daisuke (Office Director, Office of International
	Programs, PMDA), (20 min)
	Q&A (20 min)
13:45 - 15:35	Session 1: Pharmaceuticals including Advanced Medical Products
(110 min)	"Regulatory efforts for efficient development of various pharmaceuticals"

	Chair
	1. Dr. Tharnkamol CHANPRAPAPH (Expert on Drug Standard, Thai FDA)
	2. Ms. KANEMATSU Miwa (Principal Coordinator, Office of
	International Programs, PMDA)
	<u>Speakers</u>
	[Pharmaceuticals]
	1. Ms. Worasuda YOONGTHONG (Director of Medicines Regulation
	Division, Thai FDA), (20 min)
	2. Mr. YOKOTA Masahiko (Office Director, Office of OTC/Quasi-drugs,
	PMDA), (20 min)
	[Advanced Medical Products]
	3. Dr. Piyanan BOONPRASIRT (Pharmacist, Professional Level,
	Medicines Regulation Division, Thai FDA), (20 min)
	4. Dr. MARUYAMA Yoshiaki (Office Director, Office of Cellular and
	Tissue-based Products, PMDA), (20 min)
	Q&A (30 min)
15:35 - 15:50	(BREAK, 15 min)
15:50 - 16:50	Session 2: Medical Devices
(60 min)	"Regulatory efforts for efficient development of innovative medical
	devices"
	Chair 1. Ma Diese Chianness and Chianten of Madical Device Control
	Mr. Piya Chinmaneewong (Director of Medical Device Control Division, Their EDA)
	Division, Thai FDA) 2. Dr. TANAKA Deigylse (Office Director Office of International
	2. Dr. TANAKA Daisuke (Office Director, Office of International
	Programs, PMDA) Speakers
	1. Ms.Pojjana PUVANAKIJJAKORN (Pharmacist, Professional Level,
	Center for Innovative Medical Device Promotion, Medical Device
	Control Division, Thai FDA), (20 min)
	2. Dr. MURAKAMI Madoka (Principal Reviewer, Office of Software
	as a Medical Device, PMDA), (20 min)
	Q&A (20 min)
16:50 - 17:00	Closing Remarks
(10 min)	Dr. Withid SARIDDEECHAIKOOL (Deputy Secretary-General, Thai FDA),
, ,	(5 min)
	Mr. KOGA Daisuke (Director, Office of Int'l Regulatory Affairs, MHLW),
	(5 min)