## The 8<sup>th</sup> Thailand - Japan Symposium

**DATE: 25-26 January, 2022** 

Day 1 (Tuesday, 25th January, 2022)

Bangkok	Tokyo		
OPENING CEREMONY			
11.30-11.40	13.30-13.40	Opening Remarks	
		(Thai FDA), 5min	
		(PMDA), 5min	
11.40-11.50	13.40-13.50	Keynote Speech	
		(PMDA), 10 min	
11.50-12.00	13.50-14.00	Photo Session (10 min)	
PLENARY SESSION			
12.00-12.50	14.00-14.50	Regulatory Update	
		(Thai FDA), 15 min	
		(PMDA), 15 min	
		Q&A, 20 min	
12.50-13.05	14.50-15.05	BREAK (15 min)	
PHARMACEUTICAL SESSION			
13.05-14.35	15.05-16.35	Pharm Session Topic 1: RA's support to COVID-19 related	
		medicines and vaccines	
		Speakers	
		(Thai FDA), 35 min	
		(PMDA), 35 min	
		Q&A, 20 min	
14.35-14.50	16.35-16.50	(BREAK, 15 min)	
14.50-16.00	16.50-18.00	Pharm Session Topic 2: GMP clearance	
		Speakers	
		(Thai FDA), 25 min	
		(PMDA), 25 min	
		Q&A, 20 min	

Day 2 (Wednesday, 26th January, 2022)

Bangkok	Tokyo		
MEDICAL DEVICES SESSION			
09.00-10.00	11.00-12.00	Medical Devices Topic 1: Actions to achieve fast patient access to medical devices  Speakers  (Thai FDA), 20 min  (PMDA), 20 min  Q&A, 20 min	
10.00-11.00	12.00-13.00	Medical Devices Topic 2: RA's support to COVID-19 related medical devices Speakers (Thai FDA), 20 min (PMDA), 20 min Q&A, 20 min	
11.00-11.10	13.00-13.10	(BREAK, 10 min)	
11.10-12.10	13.10-14.10	Medical Devices Topic 3: RA's support to COVID-19 related IVDs development Speakers (Thai FDA), 20 min (PMDA), 20 min Q&A, 20 min	
	CLOSING CEREMONY		
12.10-12.20	14.10-14.20	Closing Remarks (Thai FDA), 5min (PMDA), 5min	