PMDA-ATC GCP case study seminar 2023 in Bangkok, Thailand

Time	Session Title
13:30-14:00	GCP on-site inspection - Overview - (Lecture)
30min	Mr. Hironori SETO, Senior Scientist for GCP, Office of Non-clinical and Clinical
	Compliance, PMDA (15min)
	Dr. Hideki UENO, Clinical Trial Coordination (& Support) Office, Clinical Research
	Support Office, NCC (15min)
14:00-14:25	Instruction (25min)
25min	Ms. Misato OKAZAKI, Inspector, Office of Non-clinical and Clinical Compliance,
	PMDA
14:25-15:25	GCP case study
60min	Facilitators:
	• Mr. Hironori SETO, Senior Scientist for GCP, Office of Non-clinical and Clinical
	Compliance, PMDA
	• Ms. Misato OKAZAKI, Inspector, Office of Non-clinical and Clinical Compliance,
	PMDA
	• Dr. Chiharu MIZOGUCHI, Department of International Clinical Development, NCC
	• Dr. Mitsumi TERADA, General Manager, Asian Partnerships Office, Department of
	International Clinical Development, NCC
	· Dr. Kenichi NAKAMURA, Director, Department of International Clinical
	Development, NCC
15:25-15:55	Participants' presentation (5min*5groups)
30min	
15:55-16:15	Feedback by facilitators
20min	
16:15-16:30	Wrap up/Closing remarks
15min	Dr. Kenichi NAKAMURA, Director, Department of International Clinical Development,
	NCC
	Dr. Junko SATO, Office Director, Office of International Programs, PMDA

Facilitator: Kaori OGAWA, PMDA

PMDA: Pharmaceuticals and Medical Devices Agency

NCC: National Cancer Center Japan